"Het is samen gezelliger!"

Wonen in een vertrouwde en veilige omgeving.

Het prachtige Zonnetij biedt ouderen de mogelijkheid langer thuis te wonen. Zelfstandig, maar nooit alleen. In Zonnetij woon je samen. Daar heb je een fijne woonplek in een vertrouwde en groene omgeving. Dicht bij alle faciliteiten die Aarle-Rixtel te bieden heeft. Een woning waar je je thuis voelt. Nu en in de toekomst. Daarom zijn de appartementen levensloopbestendig en zo ontworpen dat alle ruimten ook met een rolstoel bereikbaar zijn.

Zonnetij biedt variatie voor iedereen

Zonnetij bestaat uit 7 karakteristieke, witte gebouwen. Je kunt er een appartement kopen, maar ook huren. Er zijn maar liefst 87 sociale huurappartementen, in 18 verschillende types. Deze hebben elk een keuken, woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer en een toilet, maar verschillen in grootte en huurprijs. Daarnaast kunnen bewoners gebruik maken van de 2 centrale fietsbergingen en een ondergrondse parkeergarage.

Zonnetij is een plek waar mensen naar elkaar omkijken enkelkaar helpen. In de woning, de woonomgeving en in ‘t Trefpunt. Dat maakt het prettig wonen. Dat maakt elke dag een fijne dag!

Lees hier ervaringen van bewoners.

Interesse in een woning? Schrijf je dan in!

Alle huurappartementen worden verhuurd door woningcorporatie woCom. WoCom adverteert de woningen op Wooniezie.nl. Wil je nu of over een aantal jaar ook in Zonnetij wonen? Schrijf je dan tijdig in op Wooniezie. Met je inschrijving kun je reageren op de woningen op de website. Vul je ook je zoekprofiel in, met jouw woonwensen? Dan krijg je automatisch bericht als er een woning in Zonnetij vrijkomt. In dit stappenplan vind je meer uitleg. Heb je dan nog vragen? Bel dan gerust met woCom op 0493-497666. Zij helpen je graag.

“Het is hier ontzettend fijn! Het is heerlijk wonen. Ik geniet elke dag van de dierenweide. Het eten is perfect en het is gezellig om samen met anderen te eten. Ik kan met iedereen goed opschieten. Er worden ook leuke dingen georganiseerd. Ik heb wel ondersteuning maar ik doe zoveel mogelijk dingen zelf, je moet toch in beweging blijven!”

Behoefte aan wonen met zorg?

Heb je ondersteuning of zorg nodig? Voor thuiszorg kun je contact opnemen met de Zorgboog. Ook zijn er appartementen met mogelijkheden voor langdurige zorg (via WLZ), kijk bij ‘wonen en zorg’ voor meer info.