Hier zijn de vrijwilligers 'zon'ne goeie!'

Hier vind je alle nieuws en activiteiten (agenda)

Wekelijkse activiteiten

In de buurtkamer is elke dag gezelligheid! Tussen 10 en 17 uur is er gastvrouw of gastheer die je graag ontvangt. We starten de dag om 10.00 uur met een koffie uurtje. Tussen de middag kun je aanschuiven voor een heerlijke warme maaltijd (3 gangen). In de middag vanaf 14 uur samen gezellig buurten, een potje kaarten of andere activiteiten. Er ook zijn vrijwilligers die het leuk vinden om een spelletje te doen of een wandeling te maken. Elke dag ligt de krant op tafel voor de liefhebbers.  

Iedereen is welkom. Doe je mee? Of wil je zelf iets leuks organiseren? Kom langs! 

Bezoek onze Facebookpagina voor de actuele agenda. 

Maandag

Op maandagmiddag is er bridgen. Iedereen die van bridgen houdt kan meedoen. Georganiseerd door bridgeclub Zonnetij (Jos de Vries T 0492-381912)

Dinsdag

Iedere dinsdagmiddag: schaken met een praatje. Je kunt het ook leren van een ervaren schaakspeler. Of schuif gewoon aan voor de gezelligheid. 

Woensdag

Zin om te bewegen? Kom dan ‘s middags naar de beweegles in de buurtkamer (op een stoel) onder begeleiding van een fysiotherapeute van Kemps & Rijf. 

Donderdag

Elke 2 weken op donderdagochtend om 10 uur: samen zingen met vrolijke meezingers.

Zin om gezellig creatief bezig te zijn? Elke donderdagmiddag is er de crea middag! Met anderen iets leuks maken en gewoon gezellig buurten. 

Elke donderdag zijn er vaste vrijwilligers die zorgen een fijne dag met activiteiten op maat.  Speciaal voor mensen die wat meer begeleiding en aandacht nodig hebben.

Vrijdag

Van 10.00 tot 11.00 uur is er een beweegles buiten in de beweegtuin onder begeleiding van de buurtsportcoach. Iedereen kan meedoen.

Op vrijdag vanaf 14.00 uur zetten we het weekend alvast in met de kletsmiddag! Gezellig buurten met een hapje en een drankje van Twan en Marion. 

Zaterdag

Ook op zaterdag is er de kletsmiddag met Twan en Marion. 

Agenda

Doe mee en meld je aan! Samen dementievriendelijk!
Schaken is een leuk spel. Schaken is een simpel spel. Doe mee of leer hoe het werkt.
Vind je het leuk om te luisteren of mee te doen met VROLIJKE MEEZINGERS? Schuif gezellig aan.

Nieuws

Vanaf november starten we op Zonnetij met een gezellige dag in de week voor mensen die wat extra begeleiding en aandacht nodig hebben.
Dit is Gerrie, de welzijnscoach van Zonnetij.
Wie vindt het leuk om gezellig te gaan fietsen?