De buurtkamer is weer open met een nieuw gezicht

De deuren dicht
Medio december ging Nederland in lock down vanwege het corona virus. Helaas moesten we de deuren van de buurtkamer sluiten en was alleen het eetpunt in de middag open voor de vaste gasten. De buurtkamer was door vrijwilligers prachtig versierd met kerstbomen en een prachtig kerstdorpje. Daar konden we maar kort van genieten… Wat hebben we de gezelligheid gemist de afgelopen maanden!

En weer open!
Eindelijk kunnen we de deuren weer openen! Vanaf maandag 3 mei is iedereen weer welkom. Ook de activiteiten kunnen weer opgestart worden. In de afgelopen maanden is hard gewerkt om de buurtkamer op te knappen.

Een nieuwe keuken is geplaatst. De muren zijn getest met geweldige hulp van Geert Derks. DEEL interieur heeft advies gegeven over de inrichting. Nieuwe gordijnen zijn gemaakt door Annemie en Marie-José. Het is geweldig mooi geworden, met een warme en huiselijke uitstraling!

Komt u ook kijken? We zien u graag weer in de buurtkamer. Elkaar ontmoeten en genieten van een lekker kopje koffie, een praatje maken met elkaar of meedoen met een activiteit. Vind je het leuk om zelf een activiteit te organiseren? Of wil je graag helpen in de buurtkamer? Loop gerust eens binnen!

Feestelijke opening
We organiseren nog een feestelijke opening, deze datum volgt nog. Dus houdt deze website of ons facebook account in de gaten.

De buurtkamer is weer open met een nieuw gezicht

Meer informatie?

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Zoek je voor een paar uur per week een leuke invulling? Of wil je eenmalig iets organiseren? Deel je talent met ons! We zijn op zoek naar maatjes om bij iemand gezellig te buurten, samen te wandelen, een boodschap te doen of meegaan naar een activiteit. Ben jij of ken jij zon’ne goeie? Neem dan contact op!