Bijzondere dagactiviteit gestart

Vanaf november starten we op Zonnetij met een gezellige dag in de week voor mensen die wat meer begeleiding nodig hebben en persoonlijke aandacht. Mensen die graag met anderen in contact komen. Elke donderdag zijn er vrijwilligers met ervaring die zorgen voor activiteiten op maat. Bijvoorbeeld samen koffie drinken en een spelletje doen, een stukje wandelen naar de dieren, een geheugenspel doen, samen zingen, etc. Tussen de middag wordt er gezellig samen gegeten. Even rusten in een relax stoel is ook mogelijk.

Samen met een vast team heten we u van harte welkom!

Deze dag is zonder indicatie toegankelijk. Vooraf vindt er een kennismakingsgesprek plaats met de welzijnscoach van Zonnetij (Gerrie van Bussel) om te kijken of deze vorm van dagbesteding bij u past.
De dag is van 10.00 tot 16.00 uur. U betaalt alleen een vergoeding voor de maaltijd (3 gangen 8,50 euro) en koffie/thee/fris.

U kunt contact opnemen en bellen naar 06-83222569 of via email info@elkedageenfijnedag.nl

Bijzondere dagactiviteit gestart

Meer informatie?

Wil je graag iets betekenen voor anderen? Zoek je voor een paar uur per week een leuke invulling? Of wil je eenmalig iets organiseren? Deel je talent met ons! We zijn op zoek naar maatjes om bij iemand gezellig te buurten, samen te wandelen, een boodschap te doen of meegaan naar een activiteit. Ben jij of ken jij zon’ne goeie? Neem dan contact op!